Här förklarar vi hur du gör för att återställa ditt lösenord om du försöker logga in för att köpa ett medlemskort. (Även video i slutet)

Klicka på länken "Återställ glömt lösenord" som finns under knappen Logga in på filmstudions sida för medlemskortsförsäljning.

Du kommer då till ett fält där du får fylla i din e-post (om du endast är registrerad med mobilnummer kan du för tillfället inte återställa lösenordet, be din filmstudio radera ditt konto i så fall).

Om din e-post finns registrerad kommer det upp ett blått fält med informationen "Lösenordspåminnelse skickad". Om du istället får ett rött fält är inte e-posten registrerad. Kontrollera i så fall att du skrivit rätt, eller om du kan ha använt annan e-post. Annars får du registrera dig.

Gå sedan till din e-post. Du ska ha fått ett mejl om att återställa lösenord från Sveriges Förenade Filmstudios.  OBS! Tänk på att denna typ av automatmejl ofta kan hamna i skräpposten eller i kampanj/nyhetsbrevs-mappen.

Det mejl du får har en blå knapp där det står Återställ lösenord. (Om den inte fungerar finns en länk i slutet av mejlet.) Klicka på den så kommer du till en sida där du kan välja nytt lösenord. Du skriver först in ditt valda lösenord i det övre fältet och sedan samma igen i fältet under, så att du inte råkar skriva fel en gång.

Lösenordet ska bestå av minst 8 valfria tecken.

Kontrollera att din dators autofyll inte redan skrivit något i fälten, för annars riskerar lösenordet att bli något annat än det du tänkt. Radera allt innehåll i fältet och välj sedan ditt lösenord.

När du valt nytt lösenord hamnar du på en sida som visar de kontaktuppgifter som finns registrerade. Scrolla ner och välj logga ut. Gå sedan tillbaka till köplänken du fått från din filmstudio, logga in och gör ditt köp.

Här kan du se en kort informationsfilm om hur du gör: